click map to zoom in/out

Route beschrijving

Het cultuurship STUBNITZ is aangemeert aan de kade opposite tt. Neveritaweg 44, op de NDSM werf Oost in Amsterdam Noord. Deze locatie is voor iedereen (te voet, op de fiets, met het openbaar vervoer of per auto) eenvoudig te bereiken.

gratis Pont
Met de pont van het GVB ben je in tien minuten van het Centraal Station op de NDSM werf. Hij vaart tweemaal per uur, om kwart voor en kwart over en vertrekt vanaf de steigers aan de achterzijde van Amsterdam CS. Je kunt ook het veer naar de Buikslotermeerweg nemen (die gaat alle 5 minuten). Daarna is het nog circa tien minuten fietsen naar de NDSM werf (zie onder voor route).
De laatste NDSM-pond gaat 00:45 terug naar Centraal. Als je langer wilt genieten van de Stubnitz neem dan de pont van Buikslotermeerweg terug naar Centraal, die gaat 24uur per dag, snachts alle 12 minuten.

Fietsroute vanaf het Buikslotermeerweg-veer
Volg het fietspad langs de Buikslotermeerweg. Blijf vervolgens de fietsbordjes richting Oostzaan volgen. Je komt dan op de Klaprozenweg. Die volg je ongeveer een kilometer, tot de Van Riemersdijkweg. Daar sla je linksaf. Inmiddels wordt de route dan ook aangegeven met borden van de STUBNITZ.

Bus
Neem op Amsterdam Centraal lijn 35 en stap uit bij halte Atatüet bus 38 of 94 moet je uitstappen bij halte Klaprozenweg. Loop de Van Riemersdijkweg in en volg de STUBNITZ-borden.

Auto
Vanaf ringweg A10: neem afslag s118, Tuindorp Oostzaan. Volg de borden Industrieterrein Noord 1. Sla bij de Van Riemersdijkweg rechtsaf. Je rijdt dan het NDSM-terrein op, volg de STUBNITZ-borden. Parkeren kun je hier gratis.